TEST
Search
LIVE TWEETS!
Couldn't connect with Twitter
Search
back to top
party frank

ΦΡΑΝΚ – Μετά τον Κ*λόκαιρο [Video Clip]

ΦΡΑΝΚ – Μετα τον Κ*λοκαιρο Video OUT NOW!

Ξυρίζω το κεφάλι και φωνάζω FREE BRITNEY” λέει ο Φρανκ  και τον βλέπουμε όντως να το κάνει στο νέο video clip του τραγουδιού “Μετά τον Κωλόκαιρο” που κυκλοφόρησε σήμερα μέσω στο κανάλι του στο Youtube.

Δείτε το εδώ!

frank the zapper new clip

Drums & Μπάσα με mojito στην μητρόπολη

Drums & Μπάσα με mojito στην μητρόπολη δεν είναι μόνο ο τελευταίος στίχος στο τραγούδι. Είναι το ξέσπασμα που κάνουμε μετά την πολύμηνη κλεισούρα και την απομόνωση στήνοντας αυτοσχέδια party σε πλατείες και πάρκα με grooves που σηκώνουν καλοκαιρινά κοκτέιλς και καυλάντα. Ο Φρανκ πατώντας πάνω σε ένα California inspired beat του VoxPopuli  χτίζει το soundtrack των ημερών χωρίς να ξεχνάει την θέση του και την πολιτική του ταυτότητα.

The Sound of Athens 

Το τραγούδι κυκλοφόρησε ως μέρος της συλλογής the Sound of Athens πριν 2 μήνες από την δισκογραφική και καλλιτεχνική κοοπερατίβα Radical Breaks που έδωσε το δικό της μοναδικό στίγμα στον ήχο της Αθήνας και είναι η πρώτη βόλτα του Φρανκ στα NuFunk μονοπάτια του label.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Θάνο Skillet Μαρινόγλου , η ηχητική επιμέλεια στον Renegade Instruments και η διανομή στις ψηφιακές μουσικές πλατφόρμες επιμελήθηκε από το Radical Breaks.

NuFunk επεισόδια

Μείνετε και συντονισμένοι για νέα NuFunk επεισόδια και μέσω της σελίδας του Radical Breaks στο Bandcamp μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα albums που έχει κυκλοφορήσει το label κουβάλωντας τα παντού χωρίς data & wifi ή για να ξεσηκώσετε ένα party μέσω του dj set σας.

VoxPopuli x Infinik x Frank

Radical Breaks

facebook: http://bit.ly/Radical_Breaks_fb

instagram: https://www.instagram.com/radical_bre…

twitter: https://twitter.com/RadicalBreaks

official site: https://www.radicalbreaks.gr

email: [email protected]

Please follow and like us:
No Comments
Leave a Reply

error

Spread some luv